Selecteer een pagina

carnaval in kaart

Wie zijn wij? 

Als carnavalsliefhebbers is het idee voor in eerste instantie een kaart van onze stad ontstaan toen het vooruitzicht steeds duidelijker werd dat carnaval tijdens corona niet door zou gaan zoals we het gewend zijn… Een beetje carnaval in huis halen was het doel. 

Na de leuke samenwerking en reacties op de KieleKaort zijn we weer bij elkaar gaan zitten omdat er nog genoeg ideeen waren. En nu hebben we ook patches voor op je kieltje van De Grote Kerk en (de omtrek van) het Kielegat. Of leuke sleutelhangers!

Wij (Joost en Karen) doen dit vanuit onze liefde voor carnaval in Ut Kielegat. Om carnaval in kaart te brengen en samen het leukste feest van het jaar kleur te geven!

 

Onze werkwijze en algemene informatie

Mis je een antwoord op jouw vraag, mail ons!

Bestellen

De producten in onze webshop zijn eenvoudig te bestellen. Een bestelling aanpassen doe je door contact met ons op te nemen via info@carnavalinkaart.nl. Vermeld altijd je bestelgegevens en geef duidelijk aan wat je gewenste wijziging is. Onze producten zijn enkel online verkrijgbaar.

Betalen

In onze webshop kun je betalen met iDeal. Hiermee kun je gemakkelijk online via je eigen Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

Verzenden en bezorgen

De mogelijkheden en bijbehorende kosten voor het verzenden van de producten zijn als volgt:

  • In Nederland: €2,22 (vaste prijs)

 

l

Contact

Heb je een vraag over je bestelling, een suggestie voor de verbetering van onze webshop of wil je voor jouw stad of dorp ook zulke prodcuten? Wij horen je graag via info@carnavalinkaart.nl. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag een reactie terug te sturen.

Levering

Al onze producten verpakken wij natuurlijk netjes en met name de KieleKaort in een stevige bordrug envelop. Voor eventuele beschadiging door verzending zijn wij niet verantwoordelijk.

r

Klachten

Wij garanderen dat alle door ons geleverde producten voldoen aan de eisen en normen die bij levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden. Mocht dit bij aflevering bij jou thuis toch niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@carnavalinkaart.nl.

<

Retourneren

Ben je toch niet blij met jouw product? Stuur een mail naar info@carnavalinkaart.nl en geef aan wat je wilt retourneren. Vermeld duidelijk je bestelgegevens. Je ontvangt van ons de retourinstructie en stuur het onbeschadigde product op eigen kosten binnen 14 dagen in originele verpakking retour.

Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag minus de administratie- en verwerkingskosten a €4,95 terug op jouw rekening.

~

Privacy

De door jou verstrekte persoonsgegevens, oa door de betaling, gebeurt altijd via een beveiligde verbinding. Wij respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die jij aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld en enkel gebruikt wordt om de bestelling goed te laten verlopen. Of jou te informeren over jouw bestelling. En met jouw toestemming om jou te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer wilt, stuur ons een mailtje op info@carnavalinkaart.nl. Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verkopen en uitsluitend ter beschikking stellen aan betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. 

Liefde voor jouw carnavalsstad of dorp?

Carnaval in Kaart is opgericht omdat wij geloven in deze mooie prodcuten en dat deze voor meerdere carnavalssteden en dorpen te maken zijn! Woon je dus in een ander(e) carnavalsstad- of dorp en wil jij ook zo’n mooie print, patch of sleutelhanger? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Krachten moet je bundelen!

Dit concept, de ontwerpen, producten en de ontwikkeling van deze website is
door middel van een samenwerking tussen Klusje Klaren & JVD graphic design tot stand gekomen.