Selecteer een pagina

carnaval in kaart

Wie zijn wij? 

Als carnavalsliefhebbers is dit idee voor een kaart van onze stad ontstaan toen het vooruitzicht steeds duidelijker werd dat carnaval dit corona-jaar niet door zou gaan zoals we het gewend zijn… Hossen, springen, gezelligheid, vrienden ontmoeten, verbroedering, en dat in ons geval in het mooie Kielegat.

De bedenker van deze kaart is Karen Leclercq, natuurlijk geïnspireerd door het al aanwezige aanbod van mooie kaarten van wijken, steden en dorpen. Alleen ontbrak voor haar nog een mooie stijlvolle versie voor en van Ut Kielegat. Hiervoor heeft ze Joost van Dorst als grafisch ontwerper benaderd en samen hebben ze het huidige ontwerp gecreëerd en is de webshop ontwikkeld. Wij zijn er superenthousiast over en blij mee. En hopelijk worden en zijn jullie dat ook!

Onze werkwijze en algemene informatie

Mis je een antwoord op jouw vraag, mail ons!

Bestellen

De producten in onze webshop zijn eenvoudig te bestellen. Een bestelling aanpassen door contact met ons op te nemen via info@carnavalinkaart.nl. Vermeld altijd je bestelgegevens en geef duidelijk aan wat je gewenste wijziging is. Onze producten zijn enkel online verkrijgbaar.

Betalen

In onze webshop kun je betalen met iDeal. Hiermee kun je gemakkelijk online via je eigen Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

Verzenden en bezorgen

De mogelijkheden en bijbehorende kosten voor het bezorgen, verzenden en ophalen van de KieleKaort zijn als volgt:

  • Binnen Breda*: €2,22
  • Buiten Breda: via PostNL en bijbehorende tarieven
  • Ophalen: enkel op afspraak 

* postcodes 4800, 4801, 4802, 4803, 4811, 4812, 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818, 4819, 4820, 4822, 4823, 4824, 4825, 4826, 4827, 4834, 4835, 4836, 4837, 4838, 4839.

l

Contact

Heb je een vraag over je bestelling, een suggestie voor de verbetering van onze webshop of wil je voor jouw stad of dorp ook zo’n kaart? Wij horen je graag via info@carnavalinkaart.nl. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag een reactie terug te sturen.

En ben je gewoon blij met je KieleKaort, dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Stuur een foto naar ons toe, of deel ‘m met ons via een van onze social mediakanalen. Gebruik hiervoor @carnavalinkaart, #carnavalinkaart of #kielekaort. Daar worden wij blij van!

Levering

De KieleKaort is van luxe kwaliteitspapier (300 grams) en netjes verpakt in een transparant folie zakje. Voor verzending maken wij gebruik van een stevige bordrug envelop zodat jouw KieleKaort veilig verzonden kan worden. Voor eventuele beschadiging door verzending zijn wij niet verantwoordelijk.

r

Klachten

Wij garanderen dat alle door ons geleverde producten voldoen aan de eisen en normen die bij levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden. Mocht dit bij aflevering bij jou thuis toch niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@carnavalinkaart.nl.

<

Retourneren

Ben je toch niet blij met jouw KieleKaort? Stuur een mail naar info@carnavalinkaart.nl en geef aan wat je wilt retourneren. Vermeld duidelijk je bestelgegevens. Je ontvangt van ons de retourinstructie en stuur het onbeschadigde product op eigen kosten binnen 14 dagen in originele verpakking retour.

Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag minus de administratie- en verwerkingskosten a €4,95 terug op jouw rekening.

~

Privacy

De door jou verstrekte persoonsgegevens, oa door de betaling, gebeurt altijd via een beveiligde verbinding. Wij respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die jij aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld en enkel gebruikt wordt om de bestelling goed te laten verlopen. Of jou te informeren over jouw bestelling. En met jouw toestemming om jou te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer wilt, stuur ons een mailtje op info@carnavalinkaart.nl. Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verkopen en uitsluitend ter beschikking stellen aan betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. 

Liefde voor jouw carnavalsstad of dorp?

Carnaval in Kaart is opgericht omdat wij geloven in deze mooie kaart en dat deze voor meerdere carnavalssteden en dorpen te maken is! Woon je dus in een ander(e) carnavalsstad- of dorp en wil jij ook zo’n mooie print voor aan de muur of als ansichtkaart? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Krachten moet je bundelen!

Dit concept, de ontwerpen en de ontwikkeling van deze website is
door middel van een samenwerking tussen Klusje Klaren & JVD graphic design tot stand gekomen.